Modele fisa de post cosmetician

Competențele postului de Muncă: A. Cunoștințe și deprinderi: 1. Cunoștințe de Management organizațional, Financiar, vânzări; 2. Cunoașterea în profunzime a pieței locale de afaceri; 3. Cunoașterea legislației în domeniu; 4. Cunoașterea unei limbi de circulație internațională-limbă engleză-la un nivel mediu-avansat (scris, citit, vorbit); 5. stăpânirea unor tehnici și Instrumente Financiar-Contabile; Poste: SPA & sport | Le gérant | La réceptionniste | Masseur | Cosmeticien | Formateur 12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora: pentru a fi la curent cu ultimele joburi postate, te invitam sa te abonezi la newsletter-ul nostru. Introdu o adresa de e-mail dans formularul de mai jos si apasa butonul “abonare”. Actualizare 2 (2011-12-28): AM introdus in cadrul modelului codul COR Nou alaturi de codul existant inainte de republicarea COR DIN 8 août 2011.

AM imbunatatit cateva explicatii. Actualizare 1 (mai 2011): am facut schimbarile necesare pentru a adapta fisele de post la modificarile codului Muncii prin Legea 40/2011 si republicarea DIN 18 mai 2011. Dans raport cu aparatura si materialele utilizate: Baile de Aburi, ACE de depilat, pensete, Lampi, Lupe, cosmetice MEDICINALE si décoratif (Masti, crème, lotiuni, farduri). 12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora: Daca este cazul 13. Semnaturi: 14. Données semnarii: in toate aceste trei documente trebuiesc mentionner obiectivele de performanta, responsabilitatile postului si criteriile de Evaluare, ce se stabilesc de la caz la caz in functie de activitatea Societatii si de cerintele managerilor ( administrateur). Cosmeticianul se ocupa in principal cu acordarea de Consultanta Cosmetica, stabilrea schemei de tratament, programarea clientelei, executarea tratamentului Cosmetic, executarea retusurilor si machiajelor, executarea vopsitului genelor si sprancenelor, executarea epilatului, aprovizionarea cu materiale cosmétice, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.

Faciliati: cazarea in cabina de 1-2 persoane, in functie de postul obtinut, Mesele si servicii MEDICALE sunt asigurate gratuit la bord; C.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.